Parhaat kosinnat, osa 2 

Huom: Tämä bloggaus sisältää juonipaljastuksia sarjasta How I Met Your Mother. 

Aiemmassa blogipostauksessani kerroin teille Frendeissä olevasta kosinnasta, josta pidin kovasti. Toinen lempisarjani on How I Met Your Mother, jossa on myös upeita kosintoja. 

Eräs erittäin poikkeuksellinen kosinta on Barneyn kosinta Robinille. Naistenmies Barney on tunnettu “The Playbook” -kirjastaan, jossa on erilaisia temppuja naisten hurmaamiseksi. Barney on elämänsä aikana käyttänyt erilaisia kyseenalaisia keinoja saadakseen naisia. Robin on kuitenkin nainen, jonka hän haluaa saada lopullisesti omakseen. 

Robinin saamiseksi hän suunnittelee erittäin monivaiheisen, jopa kyseenalaisen juonen. 

Tätä on hieman vaikea selittää, joten jätän tähän vain videon. Videokaan ei tosin välttämättä aukea täysin henkilölle, joka ei ole nähnyt kyseistä sarjaa. (YouTubesta löytyvät videot loppuvat siihen kohtaan, jossa Barney esittää kysymyksen, mutta paljastan, että Robin vastaa kysymykseen myöntävästi!) 

Vaikka temppu on erittäin kyseenalainen, ihailen Barneyn tapaa nähdä kosinnan eteen vaivaa. Kosinta tapahtuu Robinin lempipaikassa korkean pilvenpiirtäjän katolla, ja se tulee täysin yllätyksenä.  

Toisen yhtä upean yllätyksen Barney järjestää Robinille heidän häidensä ”harjoituspäivällisellä”. Hän järjestää upean yllätyksen, jossa hän on loihtinut suuret Kanada-teemaiset juhlat (Robin on kotoisin Kanadasta) jäähallissa.

Laitan tähän loppuun vielä videopätkän Robinin ja Barneyn häistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s