Parhaat kosinnat, osa 3

Huom: Tämä bloggaus sisältää juonipaljastuksia sarjasta Frendit.

Vielä ennen kuin kerron omasta kosinnastani (kyllähän lukijoita täytyy pitää vähän jännityksessä!), haluan jakaa yhden TV-kosinnan, johon olen tykästynyt! Frendit on yksi lempiohjelmistani (jonka kaikki tuotantokaudet olen nähnyt pariin kertaan!), joten tämäkin kosinta on sieltä.

Tässä kosinnassa kihlautuvat yksi sarjan päähenkilöistä, Ross, sekä hänen englantilainen tyttöystävänsä Emily.

Pariskunta on ollut yhdessä vain kuusi viikkoa. He asuvat eri maissa, joten he matkustavat paljon toistensa vuoksi. Ross on kyllästynyt jatkuviin hyvästelyihin, joten hän saa päähänpiston pyytää Emilyä muuttamaan yhteen tämän kanssa.

Emily pitää Amerikkaan muuttamista hulluna, ja pyytää Rossia muuttamaan Englantiin. Ross ei pysty muuttamaan poikansa vuoksi. Emily lipsauttaa: ”Olisi kyse aivan eri asiasta, jos olisi kyse pitkän aikavälin päätöksestä, jos olisimme esimerkiksi menossa naimisiin”.

Ross säpsähtää ajatuksesta, mutta innostuu sitten. Hullu ajatus alkaa kuulostaa molempien päässä hyvältä, ja pariskunta päättää samantien kihlautua. Ross kosii Emilyä korvarenkaallaan. Pari on aivan rakastunut ja innoissaan.

Videolla näkyy myös muiden ystävysten reaktio kihlaukseen. He ovat hyvin hämmentyneitä uutisesta, ja kenties syystä: kihlaus tapahtui todella nopeasti.

Itsekään en kannata asioiden tekemistä hetken mielijohteesta, varsinkaan kun kyseessä on niinkin iso asia kuin avioliitto, mutta spontaanius, innostus ja rakkaus ovat asioita, joiden takia pidän tästä kosinnasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s