THE kosinta! <3

Tässä postauksessa kerron, miten meidän kosintamme tapahtui! 

Olimme sunnuntai-iltana piknikillä Hatanpään Arboretumissa. Se on kaunis puutarha-alue järven rannalla.

Laitoimme piknik-viltin maahan, ja Janne oli tehnyt meille eväät. Söimme täytettyjä patonkeja, mansikoita, viinirypäleitä, nachoja, pähkinöitä ja lakitsin makuisia taateleita. 

Sitten kuuntelimme Jannen tekemää soittolistaa, jossa oli kaikkia meille tärkeitä kappaleita seurusteluvuodeltamme. Yksi näistä kappaleista oli Trainin “Marry Me”. 

Kun olimme hetken fiilistelleet musiikkia, lähdimme pienelle kävelylle. Janne vei minut ruusuistutuksen eteen ja pyysi sulkemaan silmät selin häneen päin. Kun avasin silmät ja käännyin, Janne oli edessäni polvillaan sormuksen kanssa.

Sitten hän kysyi, menisinkö naimisiin hänen kanssaan. Ja totta kai vastasin kyllä! (ja heti sen jälkeen suutelimme!) Hetki oli taianomainen.

Kosinnan jälkeen otimme vielä kuvia kauniissa luontoympäristössä kihlasormustemme kanssa. Illalla soitimme perheelleni ja kerroimme uutiset. Kaikki vaikuttivat ilahtuneelta! Kosinnan jälkeen aloitimme pian tekemään suunnitelmia häitä varten, ja olemme kertoneet ilouutisia lähimmille sukulaisille ja ystäville.

Advertisement

Yksi vastaus artikkeliiin “THE kosinta! <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s