Vinkkejä häiden vieraslistan tekoon, osa 2

Jo keväällä kirjoitin täällä vinkkejä häävieraslistan tekoon. Jo siinä vaiheessa tiesin, että vieraslistan teko tulisi olemaan hankalaa…mutta että näin hankalaa! 

Itselläni on iso kaveripiiri sekä valtava määrä sukulaisia, joiden kanssa olen todella läheinen. Mieleen tupsahtelee koko ajan lisää nimiä ihmisistä, joiden kanssa vietän aikaa ja jotka olisi ihana kutsua häihin. Mutta johonkin pitää raja vetää! 

Olen häiden vieraslistaa tehdessäni käyttänyt muutamaa nyrkkisääntöä, jotka haluaisin jakaa teidän kanssanne. 

1. Tulisinko onnelliseksi, jos hän saapuisi häihini? 

Yritän välillä kuvitella omat hääni ja sinne tietyt vieraat. Olisiko hääjuhla parempi, jos henkilö x olisi siellä? Vai lisäisikö hänen läsnäolonsa stressiäni? Häiden on tarkoitus olla onnellinen päivä, joten kannattaa kutsua henkilöt, joiden kanssa on aidosti onnellinen. 

2. Onko hän tavannut puolisoni? 

Häissä on kyse itselleen tärkeän päivän juhlimisesta: ei siitä, että esittelee puolisolleen kaikki puolitutut. Jos joku on tavannut jo puolisoni, se on merkki siitä, että hän on todennäköisesti häiden jälkeenkin tärkeä osa meidän elämäämme. 

3. Onko hän innostunut häistä? Ilahtuisiko hän kutsusta? 

Innostusta on joskus vaikea määritellä tai mitata ulkopuolelta, sillä eri ihmiset ilmaisevat sitä eri tavoin. Kuitenkin joistain henkilöistä huomaa, että he ovat valtavan innoissaan häistäni. Tällaisilla henkilöillä kannattaa täyttää omat häät! 

4. Vietänkö hänen kanssaan aikaa myös työn/harrastuksen ulkopuolella? 

Työkavereista kannattaa kutsua ne, joiden kanssa viettää aikaa myös työn ulkopuolella. Sama pätee harrastuskavereihin ja muista piireistä tuttuihin kavereihin. Oikeita ystäviä on ne, joiden kanssa viettää vapaa-aikaa täysin oma-aloitteisesti ja vapaaehtoisesti. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s