Yhdeksän hauskinta polttariaktiviteettia, joihin olen osallistunut

Olen osallistunut polttareihin monta kertaa, ja pariin otteeseen jopa päässyt järjestämään niitä. Tässä lista muutamista polttariaktiviteeteista, jotka ovat jäänyt hyvin mieleen. Nämä eivät ole parhausjärjestyksessä

1. Ennustajalle soittaminen

Morsiamelle annettiin ennustajan puhelinnumero, ja hänen piti soittaa siihen. Puhelimesta vastasi ennustaja, joka kyseli parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä ja ennusti tulevaa avioliittoa varten. Todellisuudessa ennustaja oli kaason yksi ystävä, mutta morsian ei tiennyt tätä soittaessaan. 

2. Merenneitouinti

Osallistuimme koko polttariporukalla merenneitouintiin. Meille annettiin pyrstöt, jotka päällä uiskentelimme altaassa. Merenneidon pyrstöt päällä saimme myös hyviä kuvia itsestämme muistoksi polttareista. 

3. Yllätyspolttarit 

Kerran saimme polttarit järjestettyä niin, että ne olivat morsiamelle täysin yllätys (muissa polttareissa morsian on tiennyt etukäteen vähintään ajankohdan ja paikkakunnan, vaikka ei muuta sisällöstä tietäisi). 

Hän luuli pitävänsä peli-illan ystäviensä kanssa, mutta saikin mieheltään kyydin ostoskeskukseen, jossa koko polttariporukka odotti häntä. Polttarit pidettiin reilusti ennen häitä (muistaakseni viisi kuukautta etukäteen), joten siinä vaiheessa hän ei osannut aavistella tai odotella mitään. 

4. Brunssi

Brunssi on aivan ihana ohjelmanumero koko päivän polttareiden alkuun! Siinä saa rauhassa aloittaa päivän, ja samalla polttarivieraat pääsevät tutustumaan toisiinsa ja vaihtamaan kuulumisia. 

5. Prison Island

Tampereella Tullintorin ostoskeskuksessa on Prison Island -niminen paikka, jossa pelaajat suorittavat joukkueissa tehtäviä pienissä huoneissa. Osa tehtävistä on älyä vaativia, osa fyysisiä. Huoneita saa kiertää niin monta kuin peliajassa ehtii, ja pisteitä saa läpäistyjen huoneiden mukaan. 

6. Kenen kanssa menen naimisiin? 

Morsiamelle annettiin paperi, jossa oli kuva hänen sulhasestaan, veljestään, serkustaan ja yhden ystävän miehestä. Morsian kierteli ympäriinsä ja pyysi ihmisiä arvaamaan, kenen kanssa hän on menossa naimisiin. Serkku sai eniten arvauksia! 

7. Vauvan vaippojen haistelu 

Kerran olin kaasona morsiamelle, joka ei kaivannut erityisen villejä polttareita. Pidimme hänelle rauhalliset polttarit, jonka rastit lopulta järjestettiin sateen takia minun kotonani. Koska kyseisellä morsiamella oli vauvakuumetta (nykyään hänellä on jo kaksi lasta!), teimme paljon baby shower -tyylisiä tehtäviä. 

Yhdessä tehtävässä laitoimme vaippojen sisään suklaata niin, että jokaisessa vaipassa on eri suklaamakua. Hänen piti haistelemalla tunnistaa, mitkä suklaat olivat kyseessä. Suosittelen vauvakuumeisille morisamille! 

8. Saunalautta

Eräistä polttareista minulle on jäänyt mieleen saunalautta, jolla juhlimme illan päätteeksi. Nimensä mukaisesti kyseessä oli siis vedessä kelluva lautta, jolla oli sauna 😀 Idea oli todella hauska, ja saunasta pääsi katolle vilvoittelemaan ja nauttimaan upeasta ympäristöstä. 

9. Pukeutumisteemat

Joissain polttareissa joko morsian puetaan joksikin. Itse olen sitä mieltä, että pukeutumisteemat ovat hauskimpia silloin, kun koko polttariporukka pukeutuu. Eräissä polttareissa pukeuduimme kaikki merimiesteeman mukaisesti, ja toisissa laitoimme naamaamme aurinkopuuteria ja pynttäydyimme Australia-teemaan sopivasti (teemat saivat inspiraatiota kyseisten polttarisankareiden sulhasista).  

Lopuksi vielä lyhyt muistilista polttareiden järjestämiseen

  • Kun järjestät polttareita, muista, että nämä ovat morsiamelle ainutlaatuiset juhlat. Hän kokee ne vain kerran elämässään. Jokainen ansaitsee kokea sen, että muut panostavat, ja hän saa vain nauttia. 
  • Teema voi saada inspiraatiota morsiamen harrastuksesta tai kiinnostuksen kohteista. Myös sulhasen elämästä voi ottaa inspiraatiota. 
  • Mikäli olet järjestämässä polttareita, olet todennäköisesti henkilö, joka tuntee morsiamen todella hyvin. Tiedät, mistä hän pitää ja mistä ei pidä. Älä esimerkiksi nolaa morsianta, mikäli hän ei pidä nolatuksi tulemisesta. Toiset taas nauttivat noloista jutuista.
  • Voit hyvin ottaa koko polttariporukan mukaan suunnitteluun. Kannattaa kuitenkin olla vain yksi tai kaksi ihmistä, joilla on vetovastuu järjestelyistä. 

Advertisement

Yksi vastaus artikkeliiin “Yhdeksän hauskinta polttariaktiviteettia, joihin olen osallistunut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s