Top 9 suosituimmat blogipostaukseni

Olen kirjoittanut tätä blogia toukokuusta asti, eli noin puoli vuotta. Osa teistä likijoista on ollut mukana alusta asti, osa on hypännyt kyytiin myöhemmin.

Siltä varalta, että olette missanneet jotain vanhempia postauksia, halusin nostaa tähän artikkeliin suosituimpia blogipostauksiani. Käykää ihmeessä lukemassa ja tutustumassa näihin!

1. THE kosinta! ❤

Suosituin blogipostaukseni on tämä teksti, jossa kerron, miten Janne kosi minua. Olen iloinen, että kirjoitit sen, sillä kosinnasta kysytään usein 😀 Jos en jaksa selittää samaa tarinaa kaikille uudestaan, voin vain linkata tähän postaukseen, jossa olen kuvaillut kosinnan niin hyvin kuin pystyin.

2. Suunnittelua takana 2 kuukautta, häihin jäljellä 5 kuukautta

Konkreettiset häävalmistelut selvästi kiinnostavat, ja siitä kertoo tämän tekstin suosio. Olen kuukauden välein tehnyt päivityksiä siitä, missä mennään häiden osalta.

3. Hääsuunnittelun to do -lista

Tähän postaukseen on koottu melko kattava lista asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon hääprojektin aikana. Toki jokaiset häät ovat yksilölliset, ja lista näyttää aina eriltä. Meillä tämä lista toimi hyvänä pohjana hääsuunnittelussa ja auttoi meitä pääsemään alkuun.

4. Suunnittelua takana 1 kuukausi, häihin häljellä 6 kuukautta

Tämänkin postauksen suosio sen osoittaa: konkreettiset häävalmistelut kiinnostavat!

5. Miten olla läsnä häissä?

Läsnäolo on tärkeä teema minulle. Haluan aidosti kokea hääpäiväni, enkä ainoastaan suorittaa sitä tai juosta sen läpi. Siksi olen pohdiskellut läsnäoloa täällä blogissanikin.

6. Tällaisista häistä haaveilen: vuodenaika, häämekko, mistä karsisin…

Tämä on yksi ensimmäisistä teksteistäni, jonka kirjoitin jo ennen kihlautumista. Keräsin tähän omia häähaveitani. Nyt matkan varrella ne ovat muuttuneet aika paljonkin.

7. Note to self: Pidä itsestäsi huolta häiden aikaan!

Tässä postauksessa muistutan itseäni pitämään huolta itsestäni ja elämään terveellisesti ennen häitä. En ainoastaan siksi, että näyttäisin hyvältä the päivänä, vaan siksi, että voisin olla mahdollisimman onnellinen ja tasapainoinen.

8. Yhdeksän hauskinta polttariaktiviteettia, joihin olen osallistunut

Olen ollut elämäni aikana aika monissa polttareissa. Tähän postaukseen olen koonnut parhaita paloja!

9. Miten partiolaisuus voi näkyä häissä?

Jokainen haluaa häistään persoonalliset ja itsensä näköiset, eikö vain? Partio on tärkein harrastukseni ja iso osa identiteettiäni, joten haluan sen näkyvän myös häissäni. Tähän kirjoitukseen olen pohtinut aihetta ja koonnut kokemuksia muiden partiolaisten häistä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s