Hääjuhlat toteutuvat! <3

Viime torstaina aluehallintovirasto teki päätöksen, että täällä Pirkanmaalla saa järjestää yleisötilaisuuksia. Ehtona on se, että osallistujia on korkeintaan puolet tilan maksimimäärästä. Koska juhlapaikkaamme mahtuu jopa 250 henkilöä, meidän noin 90 hengen häät mahtuvat sinne erinomaisesti. Teimme siis perjantaina päätöksen, että juhlimme häitä alkuperäisen suunnitelman mukaan!

Olen iloinen tästä päätöksestä, sillä meillä on monia ystäviä, jotka ovat odottaneet näitä juhlia jo pitkään. Innokkaimmat ovat matkustamassa Suomeen Yhdysvalloista asti ja ostaneet lentoliput jo viime kesänä. Tiedämme ystäviä, jotka ovat ottaneet vapaapäivän töistä ja tehneet muita järjestelyjä niin, että pääsevät tulemaan häihin.

Nyt olemme perjantaista asti suunnitelleet häitä intensiivisesti. Olemme muun muassa:

 • Tiedotimme kaikkia vieraita siitä, että juhlat pidetään edelleen.
 • Kyselimme puuttuvia ilmoittautumisia ja varmistaneet vierailta, että he ovat edelleen tulossa.
 • Työstimme häiden istumajärjestystä.
 • Puhuimme vihkijämme kanssa vihkitilaisuudesta ja siihen liittyvistä toiveista.
 • Kävimme valokuvaajamme kanssa läpi päivän ohjelman ja suunnitellet, minkälaisia kuvia otamme.
 • Säädimme muutamia häiden ohjelmaan ja musiikkiin liittyviä asioita.
 • Olemme harjoitelleet häävalssia lähes joka ilta.
 • Teimme listan häävieraidemme erityisruokavaliosta pitopalvelua varten (onneksi nämä ilmoitettiin jo ilmoittautumisen yhteydessä, niin ei jouduttu erikseen kyselemään!)
 • Olen yrittänyt kysellä, olisiko jollain ystävälläni hääsateenvarjoa, jota voisi lainata sade-/lumisadepäivän varalle.
 • Olemme nakittaneet pieniä tehtäviä hääpäivään, kuten morsiamen eväiden järjestäminen.
 • Suunnittelimme yhdessä ystäväni Emilian kanssa nimikylttejä ja pöytäkarttaa hääjuhlaa varten. Taiteellinen, ihana ystäväni loihtii meille todella upeat ja visuaaliset nimikyltit ❤
 • Olemme pohtineet häiden koristelua.
 • Keskustelin meikkaajani kanssa muun muassa meikinpoistoaineesta. Ystäväni ja lahjakas meikkitaiteilija Emili tulee Yhdysvalloista asti tekemään häämeikkini! Hän on ollut ihan mahtava, ja tsempannut minua koko hääsuunnitteluprosessin ajan ❤ Ja hän lupasi tuoda meikinpoistolappuja, sillä itse en vähäisestä meikinkäytöstäni johtuen omista kunnollista meikinpoistoainetta.

Huh, olikohan siinä kaikki. Aikamoista tykitystä on mahtunut viiteen päivään. Onneksi myös ihania asioita! Lauantaina minulla järjestettiin vielä toiset polttarit! Ystäväni Valerie ja Jasmina yllättivät minut lähettämällä kotiovelleni herkkukassin, ja illalla tapasimme Zoomissa. Mukana oli ystäviäni kolmesta eri maanosasta, ja oli aivan ihana nähdä kaikkia heitä!

Häihin on enää 11 päivää jäljellä, ja ennustan, että tykitys jatkuu. Tänään illalla käymme häiden avainhenkilöiden kanssa läpi hääjuhlan ja päivän ohjelman. Sen jälkeen pitää vielä ainakin yksi palaveri käydä vihkimiseen liittyen.

Perjantaina menen kasvohoitoon ja laittamaan kulmakarvat kuntoon. Myös ensi viikolla saatan käydä jossain kauneushoidossa. Lauantaina käyn Turussa hakemassa häämekkoni morsiusliikkeestä, ja sitten onkin enää viikko häihin.

Viimeisellä viikolla yritän rentoutua ja viettää aikaa niiden ystävien kanssa, jotka matkustavat häihini kauempaa. Paljon varmasti tulee vielä viime hetken säätöjä. Tällä hetkellä ihmiset sairastelevat paljon ja veikkaan, että viime hetkellä häiden osallistujat peruuttavat tulonsa sairastumisten takia (kuten pitääkin, sairaana ei saa tulla juhliin!) Tähänkin olemme varautuneet.

Kaikenlaista jännittävää häärintamalla menossa siis! Kaiken tämän keskellä Janne ja minä olemme pitäneet huolta parisuhteestamme ja pysyneet rakastuneina. Meillä on joka päivä hauskaa ja ihanaa. On aivan valtavan ihana ajatus, että pian saamme aloittaa elämän yhdessä avioparina! ❤

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s