Häiden jälkeiset fiilikset

Häistä on kulunut nyt noin kolme viikkoa. Kuluneet kolme viikkoa ovat olleet aika hetkiset. On ollut monenlaista järjesteltävää, nimi on pitänyt muuttaa eri paikkoihin ja muuta. Lisäksi olen jo toista kertaa sairaana meidän kolmen viikon avioliiton aikana, ja Jannekin on sairastellut vähän. Ihanaa on joka tapauksessa ollut.

Olimme myös häämatkalla Gran Canarialla viikon verran. Oli ihana vaan rentoutua viikon ajan ja olla murehtimatta mistään. Häämatka oli myös ensimmäinen yhteinen ulkomatkamme pariskuntana ja ensimmäinen ulkomaanmatka pandemian jälkeen, joten se oli erityinen.

Tämän blogin kirjoittaminen ei pääty siihen, että häät ovat ohi, vaan ainakin polttareistani sekä tietysti itse häistä pitää kirjoittaa! Kirjoitan niistä omaa tahtiani, kun hyvältä tuntuu. Lisäksi kolme hyvää ystävääni on mennyt kihloihin tässä viimeisten kolmen viikon aikana: onnea ihanille pariskunnille! ❤

Voi siis olla, että meillä on häitä luvassa lähiaikoina vieraan näkökulmasta, joten ehkä niistäkin pääsen kirjoittelemaan tänne. Häät ovat vaan niin ihania, että eihän niitä lakkaa koskaan fiilistelemästä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s